S-a redeschis centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor din Brașov

În această dimineață, la ora 8:00, s-a redeschis centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor, amenajat de Primăria Brașov. Sala Sporturilor are trei fluxuri de vaccinare și asigură oricare dintre cele 4 vaccinuri aprobate în România: Pfizer, Johnson&Johnson, Moderna și cu AstraZeneca.

Programul de funcționare al centrului este zilnic, între orele 8.00 – 20.00.

Doritorii pot veni pentru vaccinare fie cu programare, (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login), fie doar cu buletinul, fără programare.

Este cel de-al doilea centru de vaccinare deschis de Primăria Brașov în valul al 4-lea al epidemiei, după cel de la Căminul pentru persoane Vârstinice din Noua, care funcționează cu patru fluxuri.

Citeste și:  Yiwen Shen și Marko Džomba au electrizat Sala Patria cu un concert memorabil alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov

În acest moment, în municipiul Brașov sunt funcționale 7 centre de vaccinare: Regina Maria – Policlinica Centrul Civic, Centrul Medical de Vest, Policlinica de Diagnostic Rapid Medlife, Spitalul Militar de Urgență Regina Maria, Căminul pentru persoane vârstnice, Sala Sporturilor și Centrul Medical MEDO.

Detalii despre campania de vaccinare, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.