S-a reluat activitatea la Biroul Unic – APM Brașov

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov anunță reluarea activității Biroului Unic din cadrul APM Brașov, începând cu data de 04.05.2021.

În cadrul acestui birou pot fi depuse dosare în vederea emiterii actelor de reglementare, se eliberează acte de reglementare și totodată pot fi solicitate consultații de specialitate.

„De asemenea, orice informaţii referitoare la conţinutul documentaţiilor sau a formularelor specifice cererii de emitere a actelor de reglementare se găsesc pe site-ul APM Braşov – http://apmbv.anpm.ro. Toate documentele (documentaţii noi, completări la documentaţii depuse, etc.) pot fi transmise şi în format tipărit prin Poşta Română sau servicii de curierat, la adresa Braşov, str. Politehnicii nr. 3. Pentru o comunicare eficientă şi rapidă sunt necesare datele de contact ale titularilor (adrese de e-mail şi/sau numerele de fax)”, a anunţat directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov, Ciprian Băncilă, citat de bzb.ro.

Citeste și:  Report cumulat la Noroc de peste 1,83 milioane de euro

Biroul Unic – APM Brașov este deschis de luni până joi, între orele 9:00 – 13:00, fiind situat pe str. Politehnicii nr. 3.

Sursa foto, ibrasov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.