Sabău pariază pe Mircea Rednic. „Va scoate echipa de unde e”

Mircea Rednic nu a reuşit să redreseze Dinamo de când a venit, dar cei mai mulți dintre oamenii de fotbal au încredere în continuare în el. Ioan Ovidiu Sabău e convins că fostul său coleg de la Dinamo și de la echipa națională va reuși să-i salveze pe „câini” de la retrogradare.

Sabău a afirmat în cadrul emisiunii Fotbal Look că, deşi Dinamo se află într-un punct negativ, antrenorul va avea succes de cauză, iar echipa se va salva de la retrogradare.

„E un antrenor foarte bun, nimeni nu poate să spună că Rednic nu e un antrenor foarte bun. Jucătorii trebuie să îl asculte, să se pregătească, să alerge. Jucătorii spun că sunt antrenamentele grele, că sunt obosiţi. Eşti obosit în momentul în care nu eşti bine pregătit. Dacă eşti nepregătit, nu ai nici încredere în tine. Nu cred că Rednic regretă că a venit la Dinamo şi cred că va şi scoate echipa de unde e”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Sport+.

După 14 etape, Dinamo e penultima în Casa Liga 1. „Câinii” au doar 8 puncte și o devansează în calsament doar pe Academica Clinceni (4 puncte). În același timp, echipa din Ștefan cel Mare este despărțită de 4 puncte de echipa de pe antepenultimul loc, CS Mioveni, care are 12 puncte.

Citeste și:  Cultura Cafelei: Tendințe și noi moduri de apreciere a cafelei de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.