kis fm

Sânpetru și Ghimbav rămân în scenariul roșu!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 9/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile în unitățile administrativ-teritoriale Sânpetru și Ghimbav, care prevede următoarele:

► Art.1 Având în vedere faptul că rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori, se mențin pentru o perioadă de 14 zile măsurile dispuse prin Hotărârea nr. 77 din 31 decembrie 2020, emisă de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov, în unitățile administrativ-teritoriale Ghimbav și Sânpetru.

► Art.2 Începând cu data de 15.01.2021, ora 0:00 în unitațile administrativ-teritoriale menționate la art. 1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 3/12.01.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.

Citeste și:  Vin bucureștenii la munte! Aglomerație pe DN1, spre Brașov

► Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1.

► Art.4 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitațile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

► Art.5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitațile administrativ-teritoriale menționate la art.1 vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Hotărârea nr. 9/14.01.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici:

Citeste și:  Trafic blocat pe DN 73 A între Râșnov și Predeal: Accident!

https://bv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/27/2021/01/Hot-9.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.