Schimbare de comandă la Batalionul 229 Sprijin Logistic „Cumidava”

La sediul Batalionul 229 Sprijin Logistic „Cumidava”, printre raze de soare și episoade răzlețe de burniță, a avut loc ceremonia militară de predare-primire a comenzii batalionului.

După aproape cinci ani la comanda structurii și în prezența comandantului Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, locotenent colonelul Pavel Nica a predat comanda și Drapelul de luptă al unității, locotenent colonelului Vasile Cerghedean.

Vizibil emoționat de acest moment, locotenent colonelul Pavel Nica a mulțumit întregului colectiv al Batalionului 229 Sprijin Logistic „Cumidava” pentru realizările obținute pe plan profesional și pentru sprijinul acordat îndeplinirii obiectivelor stabilite, totodată reamintind tuturor despre rolul important al logisticii ca ,„coloana vertebrală a armatei”, element indispensabil fără de care acțiunile militare nu ar avea succes.

Citeste și:  Hristos sau Cristos: Cum e corect?

La finalul ceremoniei militare, comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” i-a înmânat locotenent colonelului Pavel Nica o plachetă reprezentativă cu heraldica brigăzii alături de un tablou cu flori de colț, reamintindu-i acestuia de cariera petrecută printre cavalerii crestelor montane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.