Scripcaru ‘împins pe scări’ de PNL: Pe cine susțin liberalii la Primăria Brașov

Surpriză de proporții în lupta pentru Primăria Brașov. Consilierul local FDGR, Cristian Macedonschi „îi trage preșul de sub picioare” lui George Scripcaru și se instalează pe poziția de candidat favorit al PNL pentru alegerile locale.

PNL ar fi decis să renunțe la colaborarea cu Scripcaru la alegerile locale după ce a aflat de negocierile de săptămâna trecută pe care acesta le-ar fi avut la București cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. Liberalii s-au mișcat rapid și au taxat „trădarea” orientându-se către carismaticul Macedonschi, aflat atât în grațiile brașovenilor cât și a președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit unor surse, zilele trecute la București, Forumul Democrat al Germanilor din România, a purtat discuții la București pentru o alianță cu PNL, pentru alegerile locale, Cristian Macedonschi, fiind preferat ca și candidat susținut de cele două formațiuni.
Candidatul Macedonschi ar putea aduce pacea în PNL Brașov, acolo unde influența lui Scripcaru asupra fracțiunii PDL-iste din PNL municipiu a provocat numai scandaluri în ultima vreme.

Citeste și:  Angela Merkel va primi Premiul Nansen pentru Refugiați al UNHCR pentru protejarea refugiaților în plină criză siriană

În plus, colaborarea dintre Scripcaru și PNL este dezagreeată de președintele Klaus Iohannis care le-a cerut liberlilor să se delimiteze de personajele care au dosare penale.
Contactat telefonic, consilierul Cristian Macedonschi a declarat că „Totul este posibil, dar că deocamdată nimic nu este bătut în cuie. Nu este încă o decizie luată, trebuie să vedem dacă alianța PNL-FDGR se concretizeaza, iar poi putem vorbi și de candidatură”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.