Se fac înscrieri la cea mai lungă cursă de alergare din România: ultramaratonul Transylvania 6 Days

    Transylvania 6 Days este cea mai lungă cursă de alergare din România. Și una dintre puținele din Europa de o astfel de anvergură. Cea de-a doua ediție se va desfășura la Reghin în perioada 26 iunie – 2 iulie. Proba „regină” este cursa de 6 zile de alergare, un adevărat joc de șah și strategie care îi solicită pe ultramaratoniști atât fizic, cât și psihic. Transylvania 6 Days oferă concurenților posibilitatea să alerge în 5 probe: 6 zile, 72 de ore, 48 de ore, 24 de ore sau 12 ore.

    Traseul pe care vor alerga concurenții are o lungime de 842,40 de metri și trece prin parcul Tineretului din Reghin, respectiv stadionul Avântul. Ultramaratoniștii vor avea la dispoziție doua puncte permanente pentru hidratare și alimentare, dușuri, gheață, trei mese pe zi și zone speciale pentru odihnă.

    Citeste și:  Noaptea ca ziua la Complexul Sportiv Carpați din Brașov! Se montează stâlpii de nocturnă

    Înscrierile sunt deschise, aici: https://transylvania6days.ro/inscrieri/

    Grecul Athanasios Stimoniaris a câștigat prima ediție cu 705,596 de km alergați în 6 zile. La feminin s-a impus Edda Bauer din Germania, care la 78 de ani a parcurs impresionanta distanță de 466,322 kilometri. Ambii vor reveni în vară pentru a-și depăși limitele la Festivalul Internațional de Ultramaraton Transylvania 6 Days.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.