Se poate schia până în Poiana Brașov

S-a redeschis varianta de coborâre până în Poiană pe pârtia Sulinar sau Drumul Roșu și apoi, pe variantă, spre pârtia Bradul.

Datorită condițiile meteo favorabile din ultimele zile, ninsoarea abundentă și temperaturile negative, care au permis pornirea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, nu doar că în partea superioară a masivului Postăvarul se schiază în condiții bune, iar de astăzi, se poate coborî pe schiuri până în Poiana Brașov, pe pârtia Sulinar, cu intrare pe Zidul Mare sau prin varianta 2 D, apoi coborâre pe Canal  sau pe Drumul Roșu, și apoi pe varianta 2E, spre pârtia Bradul.

Se schiază în condiții bune, în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roșu, cu ieșire la telescaunul Ruia, stratul de zăpadă bătută pe pârtie ajungând până la 30 de centimetri. De asemenea, se va schia și pe pârtia pentru începători Bradul.

Pentru a asigura accesul spre partea superioară a masivului a celor care vor coborî până în Poiana Brașov, a fost pusă în funcțiune telecabina Capra Neagră.

La primele ore ale dimineții, iubitorii de schi, au venit în Poiana Brașov pentru a se bucura din plin de zăpadă.

Foto Facebook/Horia Zarnovean

În această perioadă tarifele de transport pe cablu sunt reduse, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte).

Având în vedere condițiile meteo, iubitorii sporturilor de iarnă sunt rugati să își achiziționeze ski-pass-urile adaptate acestei perioade, astfel încât să își poată consuma punctele cumpărate.

Instalațiile de transport pe cablu care functionează sunt telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia și  Bradul.

Programul de funcționare a instalațiilor de transport pe cablu este până la ora 16:00 pentru ultima urcare cu telegondola, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 15:45.

Puteți afla date despre starea pârtiilor și instalațiile care funcționează pe https://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.