Se pun în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024

Organizatorii UNTOLD anunţă că scot la vânzare, în 12 septembrie, primele 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2024 a festivalului. Acestea vor avea cel mai probabil statutul de super early bird, adică vor fi la cel mai redus preț.

Pentru fanii care se înscriu pe https://untold.com/register, aceste abonamente vor avea un preț special de 99 de Euro plus taxe. Fanii entuziaști ai festivalului Untold sunt încurajați să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate în achiziționarea acestor abonamente speciale.

Înregistrarea online le oferă șansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale și le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experiențele pregătite de organizatori pentru ediția de anul viitor.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Fiecare ediție a festivalului devine o poveste aparte, la care participă fanii din întreaga lume. Untold și-a câștigat recunoaștere internațională pentru show-urile uluitoare, producțiile vizuale impresionante și pentru că organizatorii aduc în fiecare an, în inima Transilvaniei, artiști și DJ de top din industria muzicală internațională.

În acest an, Untold, festivalul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente, a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, și a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.