Seminar aniversar de aikido, în Poiana Brașov

În perioada 7-9 octombrie 2022, la Sala de Conferințe a Centrului de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov, se va desfășura un nou seminar de aikido, organizat de Aikikai România. Seminarul va marca, de asemenea, și aniversarea celor 30 de ani de activitate a organizației naționale Aikikai România.  

Peste 180 de practicanți de aikido din diferite orașe din țară (București, Ploiești, Pitești, Buftea, Balotești, Piatra-Neamț, Cluj, Constanța, Oradea sau Arad), precum și din străinătate (Bulgaria, Republica Moldova, Polonia) și-au anunțat prezența la seminarul unde va fi prezent și Maestrul Yukimitsu Kobayashi care le va preda acestora noi tehnici de aikido.

Maestrul Yukimitsu Kobayashi este unul dintre cei mai importanți profesori de aikido de la Hombu Dojo – Aikikai Foundation, din Japonia. Hombu Dojo este sediul mondial al aikido-ului, locul unde își desfășoară activitatea academia Aikikai Foundation, care organizează cursuri de aikido pentru copii și adulți, începători sau avansați, cursuri intensive sau clase speciale pentru femei. Aikikai Foundation emite toate diplomele pentru gradele dan acordate în urma examenelor susținute de practicanții din întreaga lume.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Organizația Aikikai România se bucură de recunoașterea Aikikai Foundation din Japonia și este acreditată să dezvolte și să promoveze practicarea aikido în România. Atunci când nu susține seminarii internaționale în diferite țări, Maestrul Yukimitsu Kobayashi este invitat pentru a preda la seminariile de aikido din România, făcând acest lucru încă din anul 1997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.