Seminar de informare și conștientizare dedicat Zilei Mondiale a Mediului

Instituția Prefectului Județul Brașov a găzduit un seminar de informare și conștientizare dedicat Zilei Mondiale a Mediului. Evenimentul a fost organizat de Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Brașov și Comisariatului Judeţean Brașov al Gărzii Naţionale de Mediu, în parteneriat cu unități școlare din municipiul Brașov.

Au participat: prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, directorul executiv al Direcției management proiecte din cadrul Consiliului Județean, Toaso Imelda, directorul executiv al APM Brașov, Ciprian Băncilă, comisarul-șef al Comisariatului Judeţean Brașov al Gărzii Naționale de Mediu, Mircea Paraschiv, elevi și profesori de la Colegiul de Științe „Grigore Antipa” Brașov, Școala Gimnazială nr. 2 „Diaconu Coresi” Brașov, Școala Gimnazială nr. 19 Brașov, Colegiul Tehnic „Mircea Cristea” Brașov și Asociația TheoEmyDor Brașov.

Citeste și:  Acțiuni organizate și desfășurate de către polițiștii brașoveni

În cadrul seminarului au fost susținute comunicări referitoare la importanța protecției mediului și la acțiunile concrete care pot fi și trebuie întreprinse în acest scop. La final s-au decernat diplome unităților școlare participante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.