Și astăzi se produce zăpadă artificială în Poiana Brașov

Având în vedere condițiile meteo care permit funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale pe timpul zilei, responsabilii au luat decizia de a produce zăpadă artificială și pe parcursul zilei de astăzi, în zonele unde era necesar să fie crescut grosimea stratului de zăpadă.

În aceste condiții, schiați cu precauție, reducând considerabil viteza, deoarece în zonele în care acționează instalațiile de producere a zăpezii consistența acesteia este diferită, încetinind foarte mult alunecarea. Totodată, purtați ochelari de schi, pentru a beneficia de o vizibilitate bună. În zonele în care se produce zăpadă au fost montate atenționări.

În acest moment se produce zăpadă artificială pe toate pârtiile deschise: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului Superior, Drumul Roșu, Sulinar, zona inferioară a pârtiei Subteleferic (de la intersecția cu breteaua spre Bradul în jos), Bradul și Stadion.

Citeste și:  Sărbătoarea Junilor aduce trei târguri pentru brașoveni și turiști: un festival de artă tradițională și meșteșuguri, un târg al producătorilor și un târg tradițional la Pietrele lui Solomon


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.