Soarta Târgului de Crăciun din Piața Sfatului, se tranșează, astăzi, la Prefectura Brașov

Astăzi se decide soarta Târgului de Crăciun din Piața Sfatului. Primarul Brașovului, Allen Coliban a anunțat aseară că va avea o întâlnire cu prefectul Brașovului, Mihai Cătălin Văsîi și cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică pentru a decide felul în care se va desfășura târgul, astfel încât să poată fi respectate toate normele pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Propunerea edilului vizează amenajarea a 20 de standuri în aer liber, dar în condițiile impuse de pandemie.

„Începând de sâmbătă am avut discuții pe noile reglementări la nivel național și pe posibilitatea pe care o avem pentru a amenaja acele căsuțe în aer liber, în Piața Sfatului, dar cu respectarea măsurilor de distanțare și într-o așezare care să nu genereze îmbulzeală și aglomerări”, a precizat Allen Coliban.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Propunerea Primăriei Brașov va fi analizată în întâlnirea de astăzi, în vederea obținerii avizelor de la DSP și Prefectură.

„Am avut o discuție și un acord de principiu pe responsabilitatea Primăriei Brașov de a reglementa aceste lucruri Cred că măsurile pe care le-am prevăzut și dimensiunea pe care o vizăm, cu 20 de căsuțe, fără consum de produse, fără vin fiert, fără alimente, doar ceea ce ar trebui să însemne un târg de Crăciun redus ca dimensiuni și adaptat acestui context. Sper că va întruni avizul și aprobările necesare”, a spus edilul.

Coliban a subliniat că administrația locală vrea astfel să sprijine comercianții care au participat la edițiile anterioare ale Târgului de Crăciun din Piața Sfatului și care au insistat pentru continuarea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.