Spadasinii Kids Tâmpa, evoluții apreciate la „Mondialul Copiiilor” din Polonia

Spadasinii de la ACS Kids Tâmpa Brașov s-au făcut remarcați, zilele trecute, la ediția a 45-a a Turneului Internațional Challenge Wratislavia, cea mai puternică întrecere destinată copiiilor. De altfel, competiția care s-a desfășurat în orașul polonez Wroclaw mai este și supranumită „Mondialul Copiiilor” pentru că la ea iau parte cei mai buni sportivi din lume. În 2023, peste 1500 de participanți din 30 de țări au avut reprezentanți la Challenge Wratislavia, iar sportivii Kids Tâmpa s-au numărat printre ei.

Antrenorul-coordonodator al secției de scrimă de la Kids Tâmpa, Sorin Mladin, a deplasat în Polonia 4 sportivi, Adrian Iurniuc (U15), Horia Mladin (U15), Andrei Stoica (U11) și Vlad Taropa (U11), care au avut o evoluție apreciată, în condițiile unei concurențe foarte puternice. La U11, Andrei Stoica a terminat pe locul 10, din 125 de participanți, fiind la o singură tușă de calificarea în primii 8. Tot la aceeași categorie, Vlad Taropa s-a clasat în prima treime, înregistrând un progres foarte mare față de ultimul concurs. În prima treime a competiției au terminat și „urșii” de la U15, Adrian Iurniuc și Horia Mladin, ambii fiind în creștere în evoluții.

Citeste și:  Drumul din Grid intră în lucru! Contract semnat pentru modernizarea DJ 130B Părău - Grid - Perșani

„Este o mare realizare că am reușit să participăm și să ne clasăm în primii 10 la Turneul Challenge Wratislavia. Consider că suntem pe un trend foarte bun și am încredere că vom reuși, prin multă muncă, să facem performanță. Această competiție ne-a motivat, ne-a insuflat sentimentul că poți obține tot ce îți propui”, a declarat Sorin Mladin.

La Challenge Wratislavia 2023 au participat sportivi din următoarele țări: România, Belgia, China, Croația, Cipru, Cehia, Republica Dominicană, Anglia, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Letonia, Lituania, Norvegia, Polonia, Scoția, Singapore, Serbia, Slovacia, Suedia, Turcia, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Țara Galilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.