Spadasinii Kids Tâmpa, participare apreciată la un turneu în Croația


Spadasinii ACS Kids Tâmpa Brașov, pregătiți de antrenorul-coordonator Sorin Mladin, au participat, în weekend, la Turneul Internațional Osijek 2023, o competiție amicală de anvergură, ce a avut loc în localitatea Osijek din Croația. O participare apreciată pentru sportivii grupării „alb-albastre”, care au folosit competiția din Croația ca pe o șansă mare de a acumula experiență împotriva unor adversari puternici.

În ciuda unei concurențe foarte mari, fiind prezenți 516 de sportivi din 25 de țări, 3 spadasini brașoveni au reușit să ajungă în sferturile de finală și să se calseze între primii 8. Astfel, Andrei Stoica (U11) și Diana Mathe (U14) au încheiat competiția pe locul 8, iar Thea Bârligă (U13) a venit pe 7.

Citeste și:  Angajații CFR călători, umiliți de sistemul returo: Chemarea la casierie ca la cutia milei

„Mă bucur mult pentru cum au luptat copiii noștri la Osijek. Au avut în față adversari foarte puternici și foarte bine pregătiți, dar nu au avut emoții și au reușit înfruntări frumoase, apreciate de public și de cei prezenți în sală. Și sunt și mai bucuros că au reușit să își depășească propriile așteptări sau pe ale mele. Am fost la doar un pas de a ne clasa pe podium, Thea Bârligă pierzând un loc în primele 3 la doar o singură tușă. Toți sportivii noștri au avut de învățat din acest turneu și asta se va vedea în luna iunie, la campionatele naționale”, a declarat Sorin Mladin.

Citeste și:  Angajații CFR călători, umiliți de sistemul returo: Chemarea la casierie ca la cutia milei

ACS Kids Tâmpa Brașov a avut următorii reprezentanți la Turneul Internațional Osijek 2023: Maria Sasu Ducșoara (U17-U20), Adrian Iurniuc (U17-U20), Horia Mladin (U14-U17-U20), Diana Mathe (U14-U17), Thea Bârligă (U13-U14), Andrei Stoica (U11-U13), Ilarian Mihai (U11-U13).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.