Spectacol de teatru: „BĂRBAȚI LA 40, FEMEI LA 43”, la Centrul Cultural Reduta din Brașov | 10 februarie 2023

Teatrul Metronom București vă invită la Spectacolul de teatru ,,Bărbați la 40, femei la 43”,  astăzi, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață.

Dacă despre bărbați este bine știut faptul că “middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43.

Să te înșele soția cu ,,cel mai prost din clasă”, să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că esti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani.

Citeste și:  Literele de pe Tâmpa, iluminate în culorile drapelului național al Greciei

În distribuție: Leonid Doni, Andreea Mateiu si Octavian Strunilã.
Scris si regizat de Octavian Strunilã.

În ,,Bărbații la 40, Femeile la 43”, Leonid Doni este glumețul clasei!  Acel tip de personaj care cu riscul de a se face de râs, încerca în fiecare zi să facã ceva comic doar ca să se facă remarcat. Îl regăsim acum, la mai bine de 10 ani de la terminarea liceului, neschimbat. La fel de singur si la fel de glumeț! Nu a găsit încă fata potrivită dar are speranțe!

Andreea Mateiu în povestea noastră, este femeia căsãtorită cu bărbatul de succes, plin de bani si cu o sumedenie de amante. În pragul vârstei de 40 de ani, sotul se îndrăgostește de o “pustoaică de 23 de ani” si o lasă baltă cu doi copii si fără nicio carieră. Simte ca-i fuge pământul de sub picioare și caută o solutie sa-și repună ordine în viată. Cu mult umor si autoironie reuseste să preia, într-un sfârsit, controlul situației!

Citeste și:  Astăzi "se da stingerea"! Municipiul Brașov se alătură celor peste 8.000 de orașe din întreaga lume care vor participa la "Ora Pământului"

Octavian Strunilă este ,,avocat în cele mai mari procese din țara asta”, după cum se laudă chiar el si trăiește intens fiecare clipă, consumând cele mai scumpe băuturi în compania celor mai frumoase femei. Este victima crizei de la 40 de ani, conștientizează asta si o savurează din plin! Este un nemernic dar iși asumă asta. Viața însă, ne face mai multe surprize decât ne putem noi imagina si eroul nostru se vede depășit de o situatie total neprevăzută si plină de un umor debordant!

Vârsta minimă de acces este de 12 ani!

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-barbatii-la-40-femeile-la-43-81281

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.