Sponsori brașoveni au contribuit la utilarea apartamentelor din blocul pus la dispoziția refugiaților din Ucraina în cartierul Coresi

“Comunitatea ucraineană din Cartier Coresi” este proiectul umanitar gestionat prin Asociația „Daniela Kasper”, având obiective pe termen lung și vizează integrarea familiilor refugiate într-o comunitate în care să-și poată continua, în pace, viața. Până în prezent, aceștia au reușit să cazeze peste 250 de refugiați din Ucraina în cele 50 de apartamente din Coresi Avantgarden.

Aici li se oferă normalitatea, confortul și căldura unor apartamente noi, mobilate și utilate, familiile ucrainene găsind aici răgazul și siguranța de care au nevoie pentru a-și planifica următorii pași în acest exil impus de conflictul armat ruso-ucrainean.

Dorința de implicare  a brașovenilor a depăsit așteptările. În acest moment, numeroase firme, asociații și persoane fizice s-au implicat și pentru a le asigura un minim de confort, dar si alemente, obiecte de uz sanitar, obiecte de igienă, s.a.m.d.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Prin grija și implicarea unor sponsori, toate apartamentele au fost dotate ieri cu obiecte necesare și veselă pentru bucatarie (oale, tigăi, tacâmuri, căni, etc.), dar și alimente.

Utilarea celor 50 de apartamente cu obiecte necesare în bucătărie a posibilă datorită implicarii unor firme, asociații și organizații.

Multumiri pentru Organizația Patronală Turism Poiana Brașov, Hotel Teleferic, Hotel Crocus, Ana Hotels, Restaurant Capra Neagră, Restaurant Vânătorul, Winterland Poiana Brașov, Asociația Trei Coloane și Asociația ProDJ.

În continuare, orice sumă donată va fi folosită pentru achiziționarea necesarului de materiale, precum paturi, saltele, mese, scaune, plite electrice, veselă, frigidere și tot ce ar putea avea nevoie în plus.

Citeste și:  Drumul din Grid intră în lucru! Contract semnat pentru modernizarea DJ 130B Părău - Grid - Perșani

Donează aici:

ASOCIAȚIA KASPER DANIELA

Cont în lei – RO97 BSEA 0110 0000 0140 3967

Cont în euro – RO85 BSEA 0110 0000 0140 3989

Banca Credit Agricole

SWIFT: BSEAROBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.