Sport | Dârvăreanu și Păun: „Sâmbătă ne luptăm cu Urșii”

După sesiunea de antrenament de joi seară, antrenorii Florin Dârveanu și Laurian Păun și-au exprimat gândurile față de meciul Kids Tâmpa – SR Brașov de sâmbătă, 27 august, care se va juca pe stadionul Silviu Ploeșteanu, de la ora 18:00.

„Dacă în primele trei săptămâni de pregătire și la meciul de Cupă am funcționat în regim de avarie din cauza dificultăților administrative legate de afilierea jucătorilor, săptămâna aceasta a fost una prolifică. Chiar dacă la ora la care vorbim (n. joi seară) oficialii clubului continuă să finalizeze înregistrarea contractelor la FRF, sunt încrezător că toți jucătorii vor fi disponibili pentru convocarea în lot, pentru meciul de sâmbătă. Avem un lot care s-a conturat frumos încă de la început: elanul, talentul și determinarea tinerilor este dublat acum și de experiența seniorilor.”

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Vorbind despre posibilul primul XI stegar pentru sâmbătă, Florin Dârvăreanu și Laurian Păun consideră că „nu există titulari și nu există rezerve ca entități predefinite. Depunem cu toții același efort la antrenamente, iar definirea lotului este doar o chestiune de oportunitate (obiectiv de etapă), de formă sportivă (care se știe că oscilează) și de strategie (în funcție de adversar și de punctele cheie din echipa adversă). Oricum, nu divulg niciodată lotul în avans.”

Chiar dacă staff-ul tehnic a conturat în mare parte lotul pentru sezonul 2022-2023, cei doi antrenori consideră că, „în economia jocului, orice post trebuie întărit de… avangardă și de ariergardă. Exersăm la antrenamente responsabilitatea fiecărui post și elementele de dinamică menite să securizeze jocul. Elevii mei sunt foarte receptivi și vom vedea împreună, pe parcursul competiției, dacă și unde este nevoie de ajustări.”

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

În ce privește derby-ul local din această sâmbătă, situația este clară: „ne vom lupta cu Urșii, deci punem toată forța și determinarea să facem o partidă bună. Tactica este încrederea în șansa noastră și coeziunea de grup. Un grup nou format, dar solid conturat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.