Sport | Reacţia lui Gică Popescu după ce CFR şi FCSB s-au calificat în grupele Conference: „Sper să fie un nou început”

Gică Popescu a vorbit în direct la Prima Sport după o seară bună pentru fotbalul românesc, în care CFR Cluj şi FCSB au obţinut biletele pentru grupele UEFA Conference League.

Preşedintele celor de la Farul Constanţa şi-a manifestat regretul pentru eliminarea Universităţii Craiova, dar a precizat că reuşitele celor de la CFR şi FCSB reprezintă un semn bun pentru fotbalul intern.

„A fost o seară pozitivă, cu toate că nu s-a calificat şi Craiova. Ar fi fost extraordinar să meargă şi ei, dar după experienţa neplăcută de anul trecut să ai două echipe calificate e un rezultat bun pentru fotbalul românesc. Mi-ar fi plăcut să fie şi Craiova pentru că am fi avut trioul de bază al României în Conference League.

De ce pierdem la penalty-uri? Nu ştiu, probabil nu avem acea stăpânire de sine pe care o au echipele nordice. Suntem aici, în balcani, cu emoţii mai mari decât nordicii… Craiova a fost la un pas. E loterie, aşa se spune.

Nu ştiu care e politica echipelor calificate în grupe, dacă au nevoie de transferuri, dar e bine că vin sume importante în fotbalul nostru. Vin aproximativ 4 milioane de euro în conturile celor două cluburi calificate şi m-aş bucura să fie un nou început pentru fotbalul românesc.

Noi ne-am dori să fim cu o echipă în Champions League, dar diferenţa este mult prea mare. De buget, de valoare… Nu vom putea niciodată să concurăm cu cluburi care au buget de sute de milioane”, a declarat Gică Popescu la Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.