Sportivii Clubului Olimpic Cetate Râșnov, din nou la înălțime

La sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 11-12 martie, 140 de sportivi de la secțiile Karate, lupte libere, schi fond, cheerleaders și fotbal ( Liga a III-a ) au participat la o serie de evenimente sportive naționale și internaționale, obținând mai multe medalii de aur, argint și bronz.

Secția de cheerleaders a Clubului Olimpic Cetate Râșnov a participat la Cupa Școlii “Gheorghe Șincai” Florești, Cluj. Sportivii au obținut mai multe medalii la diferite categorii:

Categoria Cheerleading Echipe

  • Locul 1 Mini
  • Locul 1 Youth
  • Locul 2 Tiny
  • Locul 1 Seniori

Categoria Cheerleading Groupstunt

  • Locul 1 Youth
  • Locul 1 Seniori

Secția de schi fond a Clubului Olimpic Cetate Râșnov a participat la campionatele naționale de seniori și juniori care s-au desfășurat la Miercurea Ciuc.

Citeste și:  Cel mai mare concurs de jazz din Europa de Est revine la Cluj cu tinere talente

Rezultatele echipei Olimpic Cetate Râșnov la Campionatele Naționale de schi fond:

Categoria juniori I Balau Andrei 3 locuri 2 ( proba de liber, clasic si sprint- actualmente activeaza si la Clubul Cheile Gradistei ), la categoria juniori ll, Costea Ionut, locul III la proba de liber, locul l, la proba de clasic si inca un loc I la sprint. La categoria juniori III, locul 6 prin Ganju Bogdan si locul 13 Jifcu Bogdan, iar la cei mici juniori 4 Duicu Andrei a obtinut locul 5 la 3 secunde de locul 3.

Mentionam ca la proba anterioara din cadrul Campionatelor Naționale de schi fond de la Predeal Ganju Bogdan a obtinut locul 2 la proba de clasic. La start au participat toate cluburile sportive din tara cu un total de 300 sportivi. Totalul medaliilor la acest campionat pentru clubul nostru este de 7 medalii din care 2 de aur, 4 de argint si 1 de bronz.

Citeste și:  Librăria Șt. O. Iosif își redeschide porțile în Brașov: la orice achiziție, veți primi o carte cadou!

Echipa de fotbal, seniori , liga a III-a, a evoluat în cadrul celei de a 16-a a Campionatului Național, la Târgu Secuiesc. Aici, băieții noștri au învins echipa adversă cu scorul de 3 la 0. Golurile au fost marcate de Ghetu Paul, Drugă Raul și Solovăstru Gabriel.

Echipa Clubului Olimpic Cetate Râșnov va juca sâmbătă, 18.03.2023 un nou meci, împotriva celor de la C.S.O. Plopeni. Meciul de fotbal se va disputa pe stadionul Bucegi, de la ora 15.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.