Surse din anchetă: ‘Bărbatul a sărit INTENȚIONAT de la etajul zece cu bebelușul în brațe’

Anchetatorii care lucrează la dosarul morții bărbatului care a căzut cu bebelușul în brațe de la etajul al zecelea al unui bloc de pe strada Carpaților din Brașov, cred că acesta s-a aruncat intenționat în gol.

Dinamica morții victimei i-a făcut pe anchetatori să excludă ipoteza unei crime sau pe cea a unui accident.

„Oricât de cutremurător ar părea, suntem aproape siguri că s-a aruncat intenționat. Bărbatul nu avea cum să cadă peste acea balustradă care măsoară aproape 1,5 metri înălțime. Este imposibil. Doar dacă s-ar fi urcat pe ceva, ceea ce nu este cazul. Pe de altă parte presupunând că s-ar fi urcat pe ceva ca să curețe zăpada sau să facă vreo reparație în exterior, nu s-ar fi dus cu bebelușul în brațe să facă acest lucru. Iar cel mai important aspect este acela că bărbatul a ținut până în momentul impactului, bebelușul strâns la piept. E clar că a vrut să ia copilul cu el. Dacă ar fi căzut accidental sau ar fi fost aruncat este clar că dădea drumul copilului, pentru a se prinde de ceva, pentru a-și salva viața. Este un gest reflex, imposibil de controlat. În cazul acesta însă, repet, până în momentul impactului cu excavatorul pe care a căzut, bărbatul a ținut bebelușul strâns la piept”, ne-au declarat surse din anchetă.
Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la acest gest este încă neclar. Atât soția acestuia cât și părinții victimei au declarat că nu cunosc niciun motiv care să-l fi determinat să facă acest gest.

Citeste și:  Librăria Șt. O. Iosif își redeschide porțile în Brașov: la orice achiziție, veți primi o carte cadou!

„Aveau o căsnicie fericită. Cel puțin așa știm noi. Nu se certau, aveau tot ce le trebuie…nu știm ce s-a întâmplat”, au declarat părinții victimei.
Procurorii au cerut mai multe expertize în acest dosar. Pe lângă cea medico-legală, procurorii au cerut și o expertiză toxicologică.

Anchetatorii vor să afle dacă bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect halucinogen care să-l fi determinat să se arunce peste balustradă.
În paralel anchetatorii i-au audiat pe unii dintre colegii de serviciu ai bărbatului, pentru a afla dacă problemele profesionale l-ar fi determinat pe acesta să-și pună capăt zilelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.