Tabără de gătit, în luna februarie, la Brașov

În perioada 3 – 4 februarie, în Poiana Braşov va avea loc „Winter Beef Cooking Camp”, mai exact o tabără de iarnă pentru gătit carne de vită, transmite Radio România Brașov FM.

În cadrul evenimentului sunt invitaţi mai mulţi bucătari specializaţi în sectorul Grill & BBQ, specialişti în creşterea vitelor de carne, parteneri cu utilaje şi echipamente gastro, gurmanzi şi pasionaţi ai gătitului outdoor.

„Evenimentul are și un rol educativ, pe partea de cunoaștere a gastronomiei și a zonei de stake house-uri. Am câțiva colegi pe care mă bazez și cu care pot lucra, în sensul în care putem arăta invitaților felul în care se găsesc mai multe grupe musculare, nu doar cele consacrate, pe care le știm toți – mușchiul de vită, antricotul și vrăbioara; Cum se tranșează o carcasă de de vită, cum recuperăm anumite grupe musculare, ce se poate găti din ele, pe ce instrumente se gătesc. Au apărut acuma tot felul de echipamente pe bazate pe peleți, din diverse esențe. Provocarea este să demonstrăm și puterea aparatelor în condiții vitrege”, a spus pentru sursa citată organizatorul evenimentului, Radu Zărnescu.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.