Tânăr brașovean cu antecedente penale, arestat după ce măsura educativă aplicată s-a dovedit că nu a fost de folos

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

Astfel, în data de 12 martie 2023, polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla în interiorul unui magazin, din comuna Prejmer, județul Brașov, o persoană i-ar fi sustras bicicleta pe care a lăsat-o în rastelul pentru biciclete din fața acestuia.

În urma anchetei desfășurate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 18 ani, precum și recuperarea bicicletei sustrase, care a fost returnată detinătorului.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

Întrucât tânărul nu era la prima faptă de natură penală, asupra acestuia fiind aplicată deja măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru săvârșirea unei infracțiuni similare, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.