Tânăr de 18 ani din Victoria, reținut de către polițiștii brașoveni pentru tâlhărie calificată

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 12 aprilie 2022, în jurul orei 13.00, un bărbat, în vârstă de 42 ani, în timp ce se afla pe raza orașului Victoria, județul Brașov, ar fi fost agresat fizic și ulterior deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, de către o persoană de sex masculin pe care nu o cunoștea.

 În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, cadrele de poliție au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Victoria, județul Brașov.

Citeste și:  Echipa MDLPA a participat la evaluarea României de către OCDE

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.