Tânăr reținut de către polițiștii brașoveni pentru tâlhărie

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 86 ani, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, prin aceea că, prin exercitarea de acte de violență asupra sa, ar fi fost deposedat de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa, de către o persoană de sex masculin necunoscută.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat autorul faptei ca fiind un tânăr, în vârstă de 27 ani din județul Dolj.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Ca urmare aprobatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar, la data de 25 august a.c. instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.