Târg de cariere în Brașov, pe 21 și 22 aprilie, între 10:00 și 18:00, la mall-ul din cartierul Tractorul

Cei care-și caută un loc de muncă sunt așteptați, vineri și sâmbătă, la Târgul de Cariere ce va fi deschis la mall-ul din cartierul Tractorul.

Ești în căutarea unui job sau pur și simplu dorești să afli noutățile de pe piața muncii?! Vino la Târgul de Cariere | Brașov, în 21 și 22 aprilie, între 10:00 și 18:00, la Coresi Shopping Resort. Până în acest moment, la eveniment și-au confirmat prezența 30 de companii, care oferă peste 1000 de locuri de muncă. De asemenea, în baza experienței din edițiile precedente, sunt așteptați aproximativ 2000 de candidați.

Angajatorii momentului din diverse domenii de activitate sunt în căutare de talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Citeste și:  Profesori brașoveni premiați de elevi

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

Târgul va fi deschis pe 21 și 22 aprilie, între orele 10.00 și 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.