Târgul de Cariere revine la Brașov în aprilie

Târgul de Cariere, unul dintre cele mai mari și importante evenimente de recrutare din România, va fi organizat din nou și la Brașov, în perioada 8-9 aprilie 2021, prin intermediul platformelor online. Evenimentul este destinat atât angajatorilor activi, cât și persoanelor care sunt în căutarea oportunităților profesionale și locurilor de muncă. 

Inginerie, marketing, resurse umane, contabilitate, construcții, consultanță sau IT sunt doar câteva dintre domeniile în care se oferă locuri de muncă. Posturile disponibile și numărul acestora este diferit în funcție de oraș. Totodată, în cadrul acestei ediții de primăvară, organizatorii s-au gândit și la cei care sunt în cautarea unui job part-time și/ sau internship.

Citeste și:  Campania "Dar din suflet pentru seniori" de Paște: 6.550 de tichete deja distribuite! 12.776 de brașoveni eligibili sunt așteptați la Direcția de Asistență Socială până pe 30 aprilie

Ca în fiecare sezon, Târgul de Cariere aduce și noutăți. În cadrul ediției din acest an este adusă de o serie de variante ale comunicării eficientizate și adaptate pe nevoile angajatorilor pentru obținerea rezultatelor așteptate. Totodată, companiile participante la Târgul de Cariere vor fi promovate înainte de începerea evenimentului către audiența potrivită criteriilor de angajare și în toate orașele în care oferă locuri de muncă.

Procesul de recrutare și comunicare se va realiza prin intermediul platformei targuldecariere.ro, pe care cei interesați se pot înregistra pe baza unui CV. În scurt timp, CV-ul poate ajunge în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare.

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

Platforma targuldecariere.ro este singurul loc unde candidații pot primi răspunsuri la întrebări, în timp real, prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozanților.

Startul ediției de primăvară evenimentul programat la Iași în zilele de 18 și 19 martie 2021. În fiecare săptămână, vor urma evenimentele dedicate comunităților din localitățile și împrejurimile orașelor Cluj, Chișinău, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, respective Brașov.

Indiferent de nivelul de pregătire sau domeniul de activitate al participanților, evenimentele marca Târgul de Cariere oferă o experiență completă. 

Mai multe informații vor fi disponibile pe targuldecariere.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.