TAROM: Zboruri speciale pentru copii, cu decolare din București, Timișoara și Iași

Compania TAROM organizează astăzi zboruri speciale pentru copii, cu decolare din București, Timișoara și Iași. Cei mici vor avea ocazia să facă cunoștință cu personalul navigant și să viziteze cabina piloților, care le vor explica pe înţelesul lor ce înseamnă să pilotezi un avion, informează agenția de presă Rador.

Durata acestor zboruri speciale va fi de aproximativ 45 minute iar programul companiei este intitulat Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor.

Copiii vor urca la bordul unei aeronave Boeing TAROM pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoștință cu personalul navigant, piloți și însoțitori de bord și pentru a vizita cabina piloților, unde aceștia le vor explica, pe înțelesul lor, ce înseamnă să pilotezi un avion. Vor afla cum arată și cum funcționează aparatura de bord iar la plecare vor primi cadouri care să le amintească de această experiență.

Citeste și:  Grevă japoneză la Registrul Comerțului: Angajații cer salarii mai mari, spor de risc și suprasolicitare neuropsihică

De această primă lecție de zbor pot beneficia copiii care la începerea călătoriei au vârste cuprinse între 3 ani împliniți și 12 ani neîmpliniți și care sunt însoțiți de un adult. Un adult poate însoți maximum 3 copii.

Tariful promoțional de 1 iunie pentru plecarea din București este de 29.90EUR pentru copil și de 59.90EUR pentru adult.

Tariful promoțional de 1 iunie pentru plecarea din Timișoara este de 33.33EUR pentru copil și de 63.33EUR pentru adult.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul TAROM www.tarom.ro , de la orice agenție TAROM sau prin Call Center, prin e-mail la adresa ziuacopilului@tarom.ro.
Recomandarea noastră este achiziționarea biletelor direct online pentru că locurile se pot epuiza rapid. Se poate rezerva de aici: https://tarom.ro/zboruri-speciale-tarom.

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

Sursa, t2t.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.