Teatrul pentru Copii Arlechino din Brașov redeschide porțile pentru cei mici

Teatrul pentru Copii Arlechino din Brașov își redeschide porțile pentru cei mici. Începând din acest weekend, vor avea loc primele reprezentații cu public, în sala de spectacole.

Sâmbătă, 15 mai 2021, este programat spectacolul „Capra cu trei iezi”, iar duminică, 16 mai, va fi piesa „Povestiri de buzunar”.

Regulile de protecție anti-Covid sunt valabile în continuare. La intrare în institușie va fi măsurată temperatura, iar masca de protecție este obligatorie. Accesul în sală se face cu 30 de minute înainte de spectacol.

„Vă reamintim că noi am întreprins toate demersurile necesare și am luat măsuri pentru asigurarea condițiilor de siguranță obligatorii pentru spectatori, cât și pentru întreg colectivul artistic și tehnic. În sala de spectacole sunt montate dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C care dezinfectează aerul și suprafețele înainte și după fiecare reprezentație. Pentru a putea funcționa în condițiile de siguranță impuse de lege, avem rugămintea să respectați măsurile stabilite , pentru ca întâlnirile noastre în sala de spectacol să continue, fără întreruperi și incidente nedorite!”, transmit reprezentanții instituției.

Citeste și:  Ziua Națională a României, sărbătorită împreună cu brașovenii

Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei, iar cel al unui spectacol în premieră este de 30 lei. Tarifele sunt unice pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 13:30-17:15, vineri între 13:30-18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00-10:15 și 11:00-12:15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.