Tinerii brașoveni au șansa să petreacă 3 zile cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali! Încep înscrierile de voluntariat pentru MASSIF

Organizatorii Massif împreună cu echipa Voluntariat Brașov, încep înscrierile pentru tinerii care vor să fie voluntari la prima ediție a festivalului Massif! Cei care se înscriu au șansa să petreacă trei zile cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali care vor fi prezenți pentru trei zile în Poiana Brașov.

Cei care doresc să se înscrie în cea mai tare experiență a iernii, au șansa să vadă culisele evenimentului, să facă parte din echipele artiștilor internaționali și să descopere ceea ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai așteptat festival de la munte din Europa de Est.

Voluntarii aleși vor fi repartizați în festival în funcție de preferințele, aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde pot activa sunt: Angels (artiști), Acreditări, Check-in, Emergency Team, Logistică, Press Center, User experience și Acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța tehnici și elemente de management al proiectelor, comunicare, customer care și self-management.

Citeste și:  În atenția cetățenilor români care doresc să se implice în campania de ajutorare organizată pentru a veni în sprijinul locuitorilor din zonele afectate de cutremur în Turcia

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, participanții trebuie să aibe peste 16 ani. Procesul de recrutare are loc până pe data de 6 februarie. Înscrierea pentru voluntariat se face online pe platforma voluntarbv.ro sau pe site-ul oficial al festivalului bemassif.com, secțiunea Volunteer.

Massif este cel mai mare și cel mai așteptat festival de iarnă din Centrul și Estul Europei în 2023 și are loc în perioada 3-5 martie, în Poiana Brașov. Prima ediție va aduce, timp de 3 zile, în Europa, entertainment montan de calitate pe Pârtia Bradul, la apres ski-urile renumite din Poiană, precum și în alte locații din stațiune.

Prețul abonamentelor începe de la 79 euro plus taxe și pot fi cumpărate de pe bemassif.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.