Tinerii defavorizați pot să obțină gratuit permis de conducere! Înscrieri până pe 24 ianuarie 2023

Tinerii care provin din medii defavorizate au acum șansa de a obține permisul de conducere fără să plătească niciun ban, costul școlii de șoferi fiind acoperit de compania MOL România prin Fundația pentru Comunitate.

Astfel, persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, fără posibilități materiale, pot obține permisul pentru categoriile B, C sau D (incluzând tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie), fără grija costurilor legate de școala de șoferi sau cele adiacente.

Se pot înscrie tineri din medii defavorizate, elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau școală generală care au vârsta cuprinsă între 18-25 ani.

Solicitările pot fi depuse până pe 24 ianuarie, pe lângă formular fiind necesare: scrisoare de motivare personală; anchetă socială; declarație de susținere și mentorat pe perioada instruirii; ofertă de preț de la școala de șoferi; document despre nivelul studiilor absolvite.

Citeste și:  Drumul vechi spre Poiana Brașov, noua alee de promenadă a orașului

Campania „Permis pentru viitor” se află la cea de a 8-a ediție, iar volumul total al sponsorizărilor este de 75.000 de lei. Anunțul  programului și formularele de înscriere se găsesc pe site-urile: www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.