Titlul „PRO URBE” acordat unui număr de 4 jandarmi brașoveni

Cu ocazia zilei de 3 aprilie – Ziua Jandarmeriei Române, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brașov a acordat titlu „PRO URBE” unui număr de 4 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Nicolae Titulescu” Brașov.

Distincțiile au fost acordate pentru contribuția acestora la asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în județul nostru, pentru fapte deosebite puse în slujba comunității, petrecute atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber.

”Cei patru jandarmi sunt:

☆ Maior CIUCĂ Doinel, care aflat în timpul liber a ajutat la prinderea unui bărbat care sustrăsese mai multe produse dintr-un magazin din municipiul Brașov;

☆ Plutonier adjutant NEDELCU Ovidiu, jandarm în cadrul Postului de Jandarmi Montan Poiana Brașov, care din anul 2015 asigură înlocuirea drapelului arborat pe Vârful Tâmpa.

Citeste și:  Direcția de Asistență Socială Brașov organizează selecția asociațiilor pentru subvenții în 2024

☆ Plutonier adjutant TĂPLESCU Alin, din cadrul Detașamentului 1 Mobil Brașov, care în data de 15 iunie a participat la misiunea de căutare a unui minor dispărut, încheiată cu succes;

☆ Plutonier FOGOROȘ Liviu, subofițer în cadrul Postului de Jandarmi Montan Sâmbăta, care în noaptea de 14/15 octombrie a participat la o misiune deosebit de periculoasă de salvare a unui turist ucrainean rătăcit în zona Viștea Mare, și care a fost adus în siguranță la baza muntelui.

Îi felicităm pe colegii noștri și suntem convinși că vor rămâne în slujba comunității și vor acționa cu același devotament și dăruire, ori de câte ori cetățenii vor avea nevoie de ei”, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Nicolae Titulescu” Brașov.

Citeste și:  Sărbătorile Pascale au decurs în liniște și siguranță. La nivel național nu au fost înregistrate evenimente deosebite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.