Tot mai mulţi şoferi sunt prinşi de poliţişti conducând sub influenţa substanţelor interzise

Tot mai mulţi şoferi sunt prinşi de poliţişti conducând sub influenţa substanţelor interzise, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode. Potrivit acestuia, „consumul de droguri la volan riscă să-l egalizeze pe cel de alcool”.

„Suntem cu toţii martori la exacerbarea unui fenomen – consumul de substanţe interzise. Este o realitate dură. De aceea, răspunsul autorităţilor trebuie să fie unul pe măsură. Măsurile de prevenire şi combatere pe care structurile Ministerului Afacerilor Interne le pun în practică încep să dea rezultate. Bilanţurile noastre în urma acţiunilor structurilor MAI ne-au arătat că avem de-a face cu tot mai muţi şoferi care conduc sub influenţa acestor substanţe. /…/ Este cu adevărat cutremurător ce se întâmplă. Nu vreau să dau un verdict, însă consumul de droguri la volan riscă să-l egalizeze pe cel de alcool”, a spus ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Citeste și:  Apartamentele din Brașov depășesc Bucureștiul ca preț! Cluj-Napoca rămâne cel mai scump oraș

Lucian Bode a mai spus că, pentru a limita „astfel de comportamente periculoase”, este nevoie de o abordare cuprinzătoare la toate nivelurile societăţii şi de o dezbatere naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.