Toţi utilizatorii YouTube vor primi pseudonim de identificare, după modelul Twitter

În următoarele câteva săptămâni YouTube va lansa pseudonimele pentru a le fi mai ușor membrilor comunității să se găsească și să interacționeze. Pseudonimul va fi unic canalului și va reprezenta modul în care utilizatorii te menționează în comentarii, postări în Comunitate și multe altele.

Iată ce trebuie să știi

Lansăm treptat abilitatea de a alege un pseudonim pentru toate canalele în următoarele săptămâni și vei primi alt e-mail și o notificare în YouTube Studio când vei putea să alegi propriul pseudonim. În majoritatea cazurilor, dacă ai deja o adresă URL personalizată pentru canal, am rezervat-o pentru tine drept pseudonim. Dacă îți dorești alt pseudonim decât cel rezervat, poți să-l modifici. Dacă nu ai deja o adresă URL personalizată, vei putea să alegi un pseudonim pentru canal.

Citeste și:  Cercetați penal pentru infracțiuni săvârșite la regimul rutier

Creşte astfel vizibilitatea şi cantitatea de interacţiuni între utilizatori. Este redus şi numărul de conturi false, care copiază şi pozează în creatori de conţinut. Aceste nume de cod vor fi lansate în această săptămână, începând cu creatorii mari de conţinut din State. Unii vor avea şansa să revendice anumite coduri înaintea altora, dar trebuie spus că dacă un utilizator şi-a creat deja un URL personalizat pentru canal, acesta va fi numele sau identificator default. Se va putea schimba totuşi când îi vine rândul.

Începând din 14 noiembrie 2022, dacă nu ai selectat deja un pseudonim pentru canal, YouTube îți va atribuit automat un pseudonim, pe care îl poți modifica în YouTube Studio dacă dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.