Trafic rutier blocat pe DN73, în apropierea localității Bran, în urma unui accident

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN73, în apropierea localității Bran, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident sunt implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 4 persoane, aflate într-un autoturism, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculelor de pe carosabil, circulația rutieră este blocată, aceasta urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Citeste și:  Ieri a fost o nouă zi plină pentru pompierii militari. Au gestionat peste 1.600 de solicitări primite din partea populației

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să respecte indicațiile polițiștilor și să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.