Transfăgărășan se închide mâine între barajul Vidraru și Bâlea Lac

Transfăgărășan se închide mâine între barajul Vidraru și Bâlea Lac, pentru o competiție sportivă de triatlon. Circulația va fi închisă de dimineață, de la ora 7:00 până la ora 18:00, iar la Bâlea Lac turiștii pot urca doar dinspre Sibiu și Bâlea Cascadă.

“Transfier” este o competiție dificilă de triatlon și se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume. Evenimentul combină spectacolul sportiv cu frumusețea naturii, oferind participanților o experiență de neuitat.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Citeste și:  Familia Regală a României, lobby pentru România și Republica Moldova în Spania, care deține președinția Consiliului Uniunii Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.