Trei braşoveni de la ACS Reggio Liriada Braşov, convocaţi în premieră la echipa naţională de minifotbal

Braşovul, din nou pe prima scenă a minifotbalului naţional. Trei jucători de la ACS Reggio Liriada Braşov au fost convocaţi la echipa naţională. Cei trei componenţi ai echipei care este campioană în Liga Pro a Braşovului la minifotbal vor participa alături de lotul naţional la un puternic turneu ce are loc la Chişinău, în Republica Moldova.

Sabin Dîrstaru, Erik Szanto şi Raul Dumitrovici vor participa alături de echipa naţională a României la Socca Eurocap Tournament, între 29 martie şi 2 aprilie.

Convocarea celor trei braşoveni este o premieră atât pentru ACS Reggio Liriada cât și pentru campionatul local din Brașov.

„Mulțumesc pentru şansa acordată de a demonstra valoarea pe care o are minifotbalul românesc în lume. Sunt mândru să reprezint echipa națională. Totodată, voi munci cu aceeaşi pasiune și dăruire, pentru titlul de campioni”, a spus Sabin Dîrstaru.

„Sunt mândru că am ocazia de a reprezenta echipa națională, că mi s-a acordat această șansă. Sunt sigur că o să lăsăm o impresie bună, atât eu cât și colegii mei”, a deszăluit Erik Szanto.

„Este o onoare să îmbrac tricoul echipei naționale. O să dau tot ce am mai bun pentru a dovedi că naţionala de minifotbal a României este cea mai puternică de pe acest continent. Chiar dacă sunt mezinul echipei o sa încerc să arăt multă maturitate în joc și să respect cerințele antrenorului. Am încredere maximă că o să fim câştigători la final de turneu”, a completat Raul Dumitrovici.

Lotul naional al României va disputa mai multe meciuri la „Socca Eurocup Tournament”.
• România – Spania (miercuri, 29 martie, ora 21:00)
• România – Albania (joi, 30 martie, ora 18:00)
• România – Luxemburg (vineri, 31 martie, ora 18:00)
• Sâmbătă și duminică, 1-2 aprilie sunt programate fazele finale ale competiției

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.