Trei medalii pentru gimnaștii români la Jocurile Mondiale de la Birmingham, Statele Unite

În prezența lui Thomas Bach, președinte CIO, care a onorat competiția din Statele Unite, românii de la gimnastică aerobică au urcat pe podium la trei probe.

La AEROBIC DANCE, echipa României – Sandra Dincă, Sarmiza Niculescu, Daria Mihaiu, Mirela Frîncu, Leonard Manta, Mihai Alin Popa, Darius Branda și Antonio Surdu – s-au clasat pe locul doi în finală, cu 17.900 puncte. Ungaria a luat aur, Azerbaidjan a câștigat argintul.

La GRUP, sportivii Marcelei Fumea și Mădălinei Cioveie au câștigat bronz. Gabriel Bocșer, Daniel Țavoc, Leonard Manta, Mihai Alin Popa, Darius Branda și Antonio Surdu s-au clasat cu 20.000 puncte pe locul al 3-lea, într-o finală câștigată de Italia, pe locul al doilea, Ungaria.

Citeste și:  Peste 1.200 de percheziții desfășurate de polițiștii de investigare a criminalității economice, în primele 3 luni ale anului

Tot bronz au câștigat la Trio -Gabriel Bocșer, Daniel Țavoc și Miruna Iordache- care au fost notați cu 20.288 punte. Aurul a fost al Ungariei, argint pentru Italia.

La gimnastică ritmică, Annaeliese Drăgan a terminat pe locul 6 în finala de la minge.

Informații despre Jocurile Mondiale și clasamente finale se găsesc aici: www.theworldgames.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.