Trei polițiști brașoveni au participat la evenimentul „Cu bicicleta la mare 2021”

În perioada 26 – 27 iunie 2021 a avut loc evenimentul „Cu bicicleta la mare 2021”, organizat de către Asociația „Cu bicicleta departe” al cărei președinte este domnul Lucian Mândruță, eveniment care a constat într-un marș pe biciclete, ce încurajează mersul pe două roți, ca mijloc de transport alternativ și un stil de viață activ și sănătos.

Evenimentul, care se află la cea de-a 13-a ediție, a presupus parcurgerea pe bicicletă, a 300 de km, pe ruta București – Amara (jud. Ialomița) – Năvodari (jud. Constanța), la acesta participând și 3 polițiști, respectiv câte un polițist din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județeane Brașov, Bacău și Buzău,  agentul șef de poliție Daniel ZONTEA din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier fiind reprezentantul instituției noastre.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Prin organizarea acestui marș și participarea polițiștilor în cadrul activității s-a dorit conștientizarea populației asupra posibilelor repercusiuni, ca urmare a nerespectării prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere.

Pentru ca acest eveniment să se desfășoare fără dificultate,  precum și în condiții optime, participanții au fost sprijiniți de către structurile teritoriale de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Rutieră, pe raza județelor tranzitate.

De-a lungul timpului, reprezentați ai Poliției Române au participat la astfel de evenimente, ce au avut același organizator, precum și la ediția „Turul Centenarului – 2018”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.