Trupa „Celelalte Cuvinte” a pornit într-un turneu de lansare a noului album, intitulat „Lumea Asta”. Artiștii vor ajunge la Brașov pe 28 aprilie 

Trupa Celelalte Cuvinte a pornit într-un turneu de lansare a noului album, intitulat Lumea Asta. Celelalte Cuvinte vin cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal. Biletele pentru concertul din Brașov (28 aprilie) sunt puse în vânzare aici.

Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music, propune o abordare nouă, dar păstrează amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate. Albumul Lumea Asta este disponibil pe toate serviciile de streaming, având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari.

Citeste și:  Din 16/17 iunie 2023, toate trenurile duc la Marea Neagră. CFR Călători dă startul programului de transport estival “Trenurile Soarelui”

Pe lângă piese de pe albumul „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului. Turneul va fi un prilej de reîntâlnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orașele mari din România și se va întinde pe parcursul mai multor luni.

„Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese, de pe albumul Lumea Asta, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese.”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte.

Citeste și:  Programul Național Cantus Mundi anunță înscrierile la Școala de Vară

Detaliile și datele concertelor pot fi urmărite și pe paginile oficiale de Facebook și Instagram Celelalte Cuvinte.

Datele turneului sunt:
17 martie- Hard Rock Cafe București
18 martie- Cafeneaua Artiștilor Buzău
19 martie- Club Doors Constanța
24 martie- TBA
25 martie- Casa Tineretului Timișoara
26 martie- Hardward Pub Cluj
31 martie- Art Rock Cafe Suceava
1 aprilie- Soho Music Hall Bistrița
2 aprilie- Beer Biblioteca Târgu Mureș
6 aprilie- Club Hush Pitești
7 aprilie- Curtea Berarilor Timișoreana Ploiești
8 aprilie- Live Club Câmpina
21 aprilie- Oldies Pub Sibiu
22 aprilie- Aby Stage Bar Rm. Vâlcea
23 aprilie- TBA
28 aprilie- Rockstadt Brașov
29 aprilie- TBA
30 aprilie- Rock ‘N’ Roll Center Zalău

Citeste și:  Stephan Pelger a murit. Designerul român a fost găsit mort în Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.