Tururi ghidate, spectacole aviatice, concerte și multe surprize, sâmbătă și duminică, la „Zilele Porților Deschise” la Aeroportul din Brașov

Tururi ghidate, spectacole aviatice, concerte și multe surprize sunt pregătite în acest weekend pentru cei care vor merge la Zilele Porților Deschise la Aeroportul din Brașov. Organizatorii promit că evenimentul va fi unul de excepție, iar cei prezenți se vor putea bucura din plin și vor lua parte la un moment istoric.

Autoritățile recomandă tuturor celor care vor fi prezenti să utilizeze mijlocul de transport în comun și să evite deplasarea cu propriul autovehicul. Autobuzele liniei 28E vor efectua curse din 10 în 10 minute, tur-retur, pe traseul Livada Poștei – Aeroport.

“Se lucrează intens pentru ca experiența oferită publicului în cele două zile să se ridice la înălțimea așteptărilor, dar și a importanței acestui eveniment, atât de așteptat de noi toți (…). Va exista și o zonă unde veți putea servi mâncare pe tot parcursul evenimentului, iar pentru ca totul să se desfășoare în bune condiții, va fi amenajată o parcare pentru vizitatori la mică distanță de aeroport. Totuși, ca să evităm aglomerația și ca să scăpați de grija mașinii, vă încurajăm să folosiți transportul în comun cu linia specială 28E care va circula pe ruta Livada Poștei – Aeroport”, transmite vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Szenner Zoltan.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!
Foto. Radio România Brașov

Programul evenimentelor:

Sâmbătă, 10 iunie:

12:00 – DJ;

15:00 – Show Aviatic;

18:00- DJ;

19:00 – Concert RALUKA & Balkanic Project;

20:00 – DJ;

21:00 – Concert STEFAN BANICA JR. & The 50’s;

22:00 – Foc de artificii;

22:10 – DJ;

23:00 – Închiderea primei zi de eveniment.

Duminică, 11 iunie:

12:00 – DJ;

15:00 – Show Aviatic;

18:00 – DJ;

19:00 – Concert OLIVIA ADDAMS;

20:00 – Concert ZDOB Si ZDUB;

21:00 – Concert HADDAWAY;

21:45 – Show Lasere;

22:00 – Închiderea evenimentului.

Eveniment organizat de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Braşov, Primăria Oraşului Ghimbav şi Instituţia Prefectului Judeţul Braşov.

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.