Un autocar înmatriculat la Brașov, care transporta 29 de români, s-a răsturnat în Slovenia. Trei oameni au murit și patru au fost răniți

Trei români au murit ieri dimineață, după ce autocarul cu care călătoreau, înamtriculat în Brașov, s-a răsturnat în Slovenia. Alte patru persoane au fost rănite în urma acestui accident. În total, în autocar se aflau 29 de cetățeni români. Ministerul de Externe anunță că o echipă consulară a fost trimisă de urgență la locul accidentului.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat că, potrivit datelor actualizate obținute de echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Ljubljana, care s-a deplasat în cursul dimineții la locul accidentului, precum și în baza verificărilor suplimentare efectuate împreună cu autoritățile slovene, în autocar se aflau 29 de cetățeni români. Dintre aceștia, trei au decedat și alți patru au fost răniți.

Citeste și:  Săptămâna Luminată aduce Junii în Cetate, dar și zeci de evenimente în Piața Sfatului, la Pietrele lui Solomon și la Cetățuie. Vezi programul!

Accidentul s-ar fi produs din cauză că șoferul nu a putut să țină drumul, care făcea o ușoară curbă la stânga și-a ținut dreapta de volan și s-a răsturnat. Reprezentantul firmei de transport spune că persoana aflată la volan era odihnită, nu era obosită, tocmai se trezise și conducea de aproximativ de o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.