Un bărbat a fost reținut 24 de ore după ce a furat mai multe bunuri electronice dintr-o locuință din Zărnești

Ieri, 10 aprilie 2023 polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au dispus, în cadrul cercetărilor pe care le efectuează, reținerea unui bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat.

În baza unei sesizări, polițiștii au stabilit că la data de 02 aprilie 2023, în intervalul orar 01-02.00 dimineața, bărbatul ar fi pătruns în curtea unui imobil, din orașul Zărnești, apoi prin efracție a intrat în locuință și a sustras mai multe bunuri electronice.

Pentru a duce la capăt activitatea infracțională, autorul ar fi scos din funcțiune camerele de supraveghere video, apoi a forțat geamul unei ferestre și a pătruns în interiorul locuinței.

Activitățile investigative pe care polițiștii le-au desfășurat ulterior, au dus la identificarea autorului, iar la data de 10 aprilie a.c., în baza materialului probator, s-a dispus reținerea bărbatului bănuit și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore.

Citeste și:  CONSTRUCTPLUS: Sesiunea de depunere a cererilor de finanțare va fi prelungită din cauza suprapunerii cu sărbătorile legale

La acest moment cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în care se efectuează activități specifice sub coordonarea unui procuror de caz, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.