Un bărbat din Bran a furat 17 metri cubi de lemn. Polițiștii zărneșteni i-au confiscat marfa

Polițiștii din cadrul Politiei Orașului Zărnești, în timp ce desfășurau activități operative pe raza localității de competenţă, au oprit în trafic, la data de 21.03.2023, în jurul orelor 17.30, un ansamblu format din cap tractor și remorcă, în care se transporta material lemnos.

La volanul autoutilitarei se afla un bărbat, în vârstă de 39 ani, din localitatea Bran, judetul Brasov.

 În urma verificărilor efectuate asupra mărfii transportate, poliţiştii au constatat faptul că, pentru întreaga cantitate de lemn aflată în mijlocul de transport, în cantitate de aproximativ 17 m.c. nu erau emise documente specifice de proveniență și transport.

Întrucât transportul interceptat nu îndeplinea condițiile de legalitate, materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie unui reprezentant din cadrul Ocolului Silvic Regia Publică Locală a Pădurilor ”Piatra Craiului” Zărnești.

Citeste și:  7 din 10 angajatori vor oferi angajaților beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”transportul, cu orice mijloace de transport, al materialelor lemnoase în volum de peste 10 m.c. neînsoțit de documente de transport”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.