Un bărbat din Codlea și-a bătut nevasta, după câteva discuții în contradictoriu. Polițiștii au emis ordin de protecție

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Codleaefectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violență în familie” și ”amenințarea”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 01.02.2023, în jurul orei 07.30, pe fondul unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 41 ani, din municipiul Codlea, ar fi agresat-o fizic pe soția sa și ar fi amenințat-o cu acte de violență, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, prin care este obligat să păstreze o distanță de cel putin 100 de metri atât față de persoana vătămată, cât și față de locul de muncă al acesteia. , respectiv unitatea de învățământ a minorei.

Citeste și:  Ciclonul devastator din Europa ajunge în România: Cod galben de ploi și vijelii pentru următoarele două zile

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.