Un bărbat din Codlean a fost evacuat din locuință, după ce și-a amenințat soția

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințare”, pe numele persoanei vizate fiind emis și un ordin de protecție provizoriu.

Acțiunea s-a petrecut la data de 28 martie 2023, când polițiștii au fost sesizați de către persoana vătamată, aceasta semnalându-le faptul că soțul său îi aduce amenințări cu acte de violență.

Cercetările efectuate de polițiști au arătat că, pe fondul unor discuții în contradictoriu purtate între soți, bărbatul i-ar fi adresat soției amenințări cu acte de violență.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit, în baza formularului de risc pe care l-au întocmit, că acțiunile bărbatului, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Codlea, prezintă un risc iminent, astfel încât au emis ordinul de protecție provizoriu.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Odată cu emiterea ordinului de protecție, a fost dispusă și evacuarea din locuință a bărbatului, precum și interdicția tremporară de a se apropia persoana vătămată la o distanță mai mică de 50 de metri.  

Dosarul astfel constituit se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.