Un bărbat din Covasna a fost reținut pentru agresiune sexuală, la Brașov

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „agresiune sexuală”.

În cursul zilei de 16 martie 2023, în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați de către o persoană de sex feminin, din satul Feldioara, jud. Brașov, despre faptul că, în jurul orei 15.15, în timp ce se întorcea la locuința sa, ar fi fost urmărită de către o persoană de sex masculin care ar fi atins-o ulterior într-o zonă intimă.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 26 ani, din satul Hăghig, județul Covasna, bănuit de comiterea faptei.

Citeste și:  Două drone de tip avion, cu decolare verticală, au intrat în dotarea Poliției de Frontieră Române

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea suspectului pentru 24 ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.