Un bărbat din Făgăraș este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu” și „amenințarea„.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 15/16 august 2021, în jurul orei 03,00, un bărbat din municipiul Făgăraș, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de către Poliția Municipiului Făgăraș prin care s-a dispus evacuarea temporară din locuința unde locuia cu fosta sa concubina și păstrarea unei distanțe de minimum 50 m față de aceasta și față de membrii familiei acesteia.

Citeste și:  Johann Strauss Ensemble cântă la Braşov pe 12 decembrie! Mesajul emoționant transmis înainte de votul privind aderarea României la Schengen 

Cu toate acestea, bărbatul în cauză, s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale concubine din municipiul Făgăraș, județul Brașov, unde ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i acesteia o stare de temerere.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.