Un bărbat din Făgăraș a fost prins de polițiști în timp ce transporta lemne ilegal

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, în timp ce desfășurau activități operative pe raza localității de competenţă, acționând cu preponderență pentru combaterea delictelor silvice, au oprit în trafic, la data de 31 martie 2023, în jurul orelor 20.00, un autovehicul în care se transporta material lemnos.

La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat, care nu avea asupra sa documentele personale pentru legitimare, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate asupra mărfii transportate, poliţiştii au constatat faptul că, pentru întreaga cantitate de aproximativ 3 m.c. material lemnos, aflată în mijlocul de transport, nu erau emise documente specifice de proveniență.

Citeste și:  Nevoia unui job stabil și mai bine plătit împinge candidații să aplice în primul rând la anunțuri cu salariul afișat

Întrucât transportul interceptat nu îndeplinea condițiile de legalitate, față de conducătorul vehiculului poliţiştii au luat, de asemenea, măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile legii silvice.

În consecință, materialul lemnos, din speciile salcâm, jugastru și stejar, a fost confiscat şi predat în custodie unui reprezentant din cadrul Regiei Publice Locale Ocolul Silvic Pădurile Făgărașului.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.