Un bărbat din Măieruș a ajuns în arest după ce a furat dintr-o locuință obiecte în valoare de 10.000 de lei

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează acte de urmărire penală în cazul unei semnalări de furt din locuință, pentru care autorul a fost identificat și reținut.

Astfel, în cursul lunii iulie 2023, polițiștii au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, din imobilul pe care aceasta îl deține în comuna Măieruș, județul Brașov, i-au fost sustrase, prin forțarea ușii de acces, mai multe aparate de uz casnic, un chit complet fotovoltaic și unelte, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 10.000 de lei.

Cercetările ample pe care polițiștii le-au efectuat, au dus la identificarea persoanei bănuite, respectiv un bărbat de 28 de ani, din comuna Măieruș, județul Brașov.

Citeste și:  Egiptul negociază cumpărarea a un milion de tone de grâu din Rusia

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat” și au dispus, la data de 11 septembrie, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului cercetat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Dosarul, astfel constituit, este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.